606-vloeren_tapijt-header.webp

Tapijt zacht en tedere vloerbedekking

Een kamer straalt pas comfort uit.... als je blote voeten de luxe van een warme en zachte vloerbedekking voelen. Tapijt is heerlijk zacht aan de voeten en geeft een warme, zachte uitstraling aan je interieur. Hoogpolig of juist laagpolig, in ontelbaar veel kleuren en motieven of met ingelegde vormen. De variatie in vloerbedekking is bij ons oneindig. Bovendien heeft tapijt een groot aantal voordelen.
 

Gezonde lucht

Anders dan velen denken, zorgt tapijt voor een gezonde lucht. Mensen met een allergie kunnen hun hart ophalen, want uit onderzoek is gebleken dat zachte vloeren helemaal niet slecht zijn voor je allergie! Het houdt fijne stofdeeltjes vast en voorkomt daarmee dat ze ronddwarrelen en in de luchtwegen terechtkomen.

Isolerend

Tapijt isoleert. Dat merk je niet alleen in je energierekening, maar je hoort het ook. Door de geluidsisolerende werking van tapijt heb je minder last van omgevingsgeluiden zoals de TV, praten en lopen met hakken. Bovendien is de kans dat je op een tapijten vloer uitglijdt veel kleiner dan bij een harde vloer.

Tapijt detail
Kamerbreed tapijt

Kamerbreed tapijt

Naast kamerbreed tapijt hebben wij bij Colors@Home Ebbers ook karpetten, die we op maat kunnen laten maken! Kom naar de winkel of vraag met het contactformulier meteen een offerte aan.

Laat je adviseren

Je stelt voor elke ruimte andere eisen. Wil je kamerbreed tapijt gebruiken in je woon-, slaap- of studeerkamer? Bezoek onze showroom en we nemen alle tijd om je wensen te bespreken en je te adviseren.

Samen bekijken we de collectie en trends. We doen leuke ideeën aan de hand en helpen je op weg bij je selectie. Is de keuze gemaakt? Dan komen we bij je langs om in te meten en te leggen.

 

Alle vloeren
  • Tapijt zacht en tedere vloerbedekkingEen kamer straalt pas comfort uit.
  • Laminaat Nodig in Duiven?Onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en krasvast.
  • Praktisch gemak met een vinylvloerVinyl is slijtvast, duurzaam en hygiënisch.
  • PVC-vloeren Nodig In Duiven?PVC is het nieuwe laminaat! PVC vloeren zijn helemaal in en dat is ook wel logisch.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleumMarmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedGaat je voorkeur eigenlijk uit naar een harde vloer, maar wil je op een bepaalde plek toch het warme comfort van een ta..
triangle