598-vloeren_karpet-header.webp

minder galm in huis met een vloerkleed

Gaat je voorkeur eigenlijk uit naar een harde vloer, maar wil je op een bepaalde plek toch het warme comfort van een tapijt van zuiver wol? Dan is een vloerkleed oftewel een karpet wat je zoekt. Op maat gemaakt past het altijd precies en ben je flexibel met de inrichting van je huis. Bijkomend voordeel: geluiden worden gedempt waardoor je minder last hebt van galm in huis.

Ontwerp je eigen vloerkleed

Bij Colors@Home Ebbers Wonen wordt je niet beperkt tot een standaard collectie karpetten. Want naast een variatie aan kant en klare vloerkleden is elk tapijt ook uit te voeren als karpet. Netjes en naadloos afgewerkt of met een chique band eromheen. Afstekend met een opvallend dessin of ton-sur-ton als één geheel met de onderliggende vloer. Aan jou is de keus.

Flexibilteit ten top

Met een vloerkleed kun je letterlijk alle kanten op. Wil je de kamer opnieuw indelen? Het kleed verhuist gewoon mee. In de zomer of tijdens een feestje geen zin in tapijt? Dan berg je hem gewoon even op. Comfort en geluidsdemping daar waar jij dat prettig vindt.

Bezoek onze showroom en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Karpet detail
Karpet
Alle vloeren
  • Tapijt zacht en tedere vloerbedekkingEen kamer straalt pas comfort uit.
  • Laminaat Nodig in Duiven?Onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en krasvast.
  • Praktisch gemak met een vinylvloerVinyl is slijtvast, duurzaam en hygiënisch.
  • PVC-vloeren Nodig In Duiven?PVC is het nieuwe laminaat! PVC vloeren zijn helemaal in en dat is ook wel logisch.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleumMarmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedGaat je voorkeur eigenlijk uit naar een harde vloer, maar wil je op een bepaalde plek toch het warme comfort van een ta..
triangle