2358-diensten_trapbekleden-header.jpg

Vakkundig jouw trap bekleed

Een trap met tapijt geeft een gevoel van comfort en warmte, maar ook van veiligheid. En door het een bijpassende of juist afstekende kleur te geven, maak je er een ware eyecatcher van. Het bekleden van een trap is echt precisiewerk. Colors@Home Ebbers Wonen is daarin gespecialiseerd.

Trapbekleding passend bij het interieur

De stoffering van een trap maakt het interieur af. Een traditionele traploper met roedes voor in een statig herenhuis. Een tapijt met een gekleurde band die doorloopt in de gang of op de overloop voor een heel chique uiterlijk.  Een trap met treden in verschillende kleuren tapijt voor een heel speels effect. De medewerkers van Ebbers Wonen helpen je bij je keuze en geven je trap een ware metamorfose.

Bij Colors@Home Ebbers Wonen ben je aan het juiste adres voor het bekleden van jouw trap. Wij voorzien je van gedegen advies op maat om vervolgens vakkundig jouw trap te bekleden.

Wil je jouw trap geheel laten renoveren of een frisse bekleding van uw trap? Dan is Colors@Home Ebbers Wonen het juiste adres. Wij voorzien jouw trap van tapijt, marmoleum of PVC. Het leggen van de trapbekleding is bij jouw koop inbegrepen.

Vraag met het contactformulier direct gratis een offerte aan voor de bekleding van jouw trap.

Trapbekleding met PVC
Trapbekleding met tapijt
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Ebbers WonenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevore..
  • Monteren & leggen.
  • Colors@Home Ebbers Wonen is CBW-erkend! Kopen bij Colors@Home Ebbers Wonen geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.
  • Vakkundig jouw trap bekleedEen trap met tapijt geeft een gevoel van comfort en warmte, maar ook van veiligheid.