2178-behang_header.webp

ruime keuze in behang in duiven

Behang is er in zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Er wacht een uitgebreide keuze uit kleuren en stijlen op je bij ons in de showroom in Duiven. We zijn op de hoogte van de allernieuwste trends en, mocht je daar behoefte aan hebben, kunnen we je van inspiratie voorzien met een interieuradvies aan huis. Oh, en trouwens; behangen is al lang geen kliederboel meer. Het is veel gemakkelijker geworden. 

 

Ruime keuze uit gepersonaliseerd fotobehang en andere stijlen bij Colors@Home Ebbers

Wil je makkelijk en snel de kamers in jouw woning stijlvol maken? Hebben de muren behoefte aan een leuk kleurtje of een eigenzinnig patroon? Kies voor behang als muurdecoratie! Behang is tegenwoordig eenvoudig aan te brengen met behangplaksel en ideaal voor als je van afwisseling houdt. Bovendien maakt behang elke ruimte een stuk mooier en persoonlijker, doordat je zelf kan kiezen welke patronen je het liefst wilt. Bij Colors@Home in Duiven kun je voor elk interieur passend behang kopen. Je hebt keuze uit diverse soorten, van klassiek en modern behang tot fotobehang. Uit onze ruime collectie vol adembenemende ontwerpen zul je moeilijk kunnen kiezen, maar dankzij ons deskundig team vind je ongetwijfeld het beste behang voor jouw interieur. Kom vandaag nog langs bij Colors@Home Ebbers en breng sfeer in jouw huis met onze muurdecoraties!

Bekijk onze standaard collectie fotobehang of bestel een eigen ontwerp!

De verschillende soorten behang van Colors@Home bieden eindeloos veel keuze, als je kamers in huis wilt behangen. Het soort behang dat je kiest hangt helemaal af van je persoonlijke smaak en de inrichting van je huis. Hou je meer van stijlvolle en klassieke patronen, die een rustige sfeer uitstralen? Of kies je eerder voor modern en opvallend behangpapier? Winkel bij Colors@Home Ebbers en maak een keuze uit verschillende stijlen, kleuren en soorten behang. In onze behangwinkel kun je ook fotobehang kopen. Fotobehang is heel indrukwekkend en geeft de ruimte een persoonlijk tintje. Dit type behang is leverbaar met:

  • Standaard foto’s, perfect als simpele en sfeervolle achtergrond;
  • Zelfgemaakte familie- of vakantiefoto’s, ideaal voor een vertrouwelijke en knusse inrichting;
  • Persoonlijke foto’s of illustraties van favoriete filmhelden, leuk voor kinderkamers.

Behang is niet alleen voor als je van gemak houdt, maar ook uitstekend voor mensen die graag afwisseling hebben in huis. Je behang is erg makkelijk aan te brengen met behanglijm en is ook eenvoudig te verwijderen, als je een ander patroon wilt. Laat jouw muren behangen met kwalitatief behang van Colors@Home en kies uit een uitgebreide collectie bij ons in de winkel.


Onze merken

Colors (behang)
Hooked On Walls
 

Onze merken

Colors (behang)
Hooked On Walls

triangle